Komplett belsőépítészet

A tervezési folyamat egy személyes találkozással indul, ahol feltérképezzük, milyen stílust szeretne és melyek a legfőbb szempontok az Ön vagy családja életében. Megbeszéljük, hogy funkcionálisan /mennyi hely kell a könyveknek, hol lehet a mosókonyha, gardrób elhelyezése stb./ milyen igényei vannak. Ezek után egy koncepció tervet készítünk, ahol már látni fogja az elrendezést és a hangulatot. 3D-s látványterveket készítünk minden egyes helyiségről. Számos hangulat tablót /anyag, bútor, felület/ is bemutatunk, előre összegyűjtött valós felület mintákkal kiegészítve. Ezt több alkalommal pontosítjuk és mire minden a helyére kerül, mi már nekikezdünk a kiviteli terveknek, hogy az álomból valóság is legyen. Ez általában 2-3 hetet vesz igénybe a lakás méretétől függően. A kivitelezőkkel felvesszük a kapcsolatot, ajánlatot kérünk és minden munkafázisnál ellenőrizzük, hogy minden a terveknek megfelelően készüljön el. Nem egyszerű egy építkezés vagy egy átalakítás. Egy profi segítség nélkülözhetetlen.

KONCEPCIÓ TERV

1. Felmérés és konzultáció. Személyes igények egyeztetése.
2. 3D-s látványtervek minden eltérő helyiségről.
3. Hangulat tablók /anyag, felület, bútor/, becsült költségvetés.

KIVITELI TERV

4. Műszaki rajzok
építészeti átalakítási tervek, berendezési tervek /alaprajzok, falnézetek/, gépészeti és elektromos rajzok, egyedi beépített bútorok terve, világítási terv, lámpa kiosztás

KIVITELEZÉS

Minden egyes munkafázisnál kimegyünk a helyszínre és egyeztetjük a terveket a szakági kivitelezőkkel.
Az elkészült munkafázisokat leellenőrízzük, hogy a terveknek és a műszaki követelményeknek megfeleljen.

DÍJSZABÁS

19.000 Ft/m2 – 100m2-ig
18.000 Ft/m2 – 100-200m2-ig
16.000 Ft/m2 – 200-500m2-ig
15.000 Ft/m2 – 500nm-tőlHOME STYLING

Tanácstalan, hogy milyen stílus vagy színvilág állna jól az Ön otthonának? Gyors és hatékony ötleteket szeretne látni? Az egyik gyakori probléma, hogy a tulajdonos nehezen tudja eldönteni, milyen irányban induljon el otthona hangulatával, színvilágával, berendezésével. A másik probléma, hogy több stílust is megcéloz, de sajnos a végén káosz lesz a sok eltérő hangulatú elemből. Én ebben szeretnék Önnek segíteni, hogy végre megkapja álmai otthonát, illetve egy átfogó képet, milyen elemekkel lehet elérni a „WOW” hatást. Több tablón keresztül mutatjuk be az összeválogatott burkolatokat, bútorokat, dekorációkat, továbbá egy berendezési alaprajzot is. Mindehhez 3D-s látványterveket és kézi skicceket is késztítünk. A költségvetést Ön határozza meg és mi megtaláljuk az összhangot. Egy tekercs tapétára például érdemes többet áldozni, mert ez adja meg a “WOW” hatást, míg más bútorokat olcsóbban is megvehetünk. Ez még nem kiviteli terv, hanem egy tömör koncepció terv, de természetesen ajánlunk kivitelezőt is a feladatra, és ha menet közben kérdése akad, fordulhat hozzánk bizalommal.

1. ALKALOM

 A helyszín felmérése és a személyes igények egyeztetése.

2. ALKALOM

 A koncepció terv bemutatása. A berendezett alaprajz mellé, tablót is készítünk az ajánlott anyagok, bútorok, dekorációs elemek elhelyezéséről. 2 db 3D-s látványtervet is bemutatunk, hogy térben is lássa mit találtunk ki.

DÍJSZABÁS

300.000 Ft / 60m2-ig
400.000 Ft / 90m2-ig
500.000 Ft / 120m2-ig
650.000 Ft / 250m2-ig