Az otthonunknak boldogságot és örömöt kell sugároznia.
Olyan legyen, amiben otthon érezzük magunkat és tükrözi a benne élők egyéniségét és szeretetét

AMIT KÍNÁLUNK

Üdvözlöm, a nevem Loydl Péter és a Loydl Péter Design belsőépítész iroda vezető tervezője vagyok. Immár több mint 10 éves hazai és külföldi szakmai tapasztalattal a hátam mögött, a legnevesebb itthoni és külföldi tervezőkkel is együtt dolgozhattam.
Irodám megalapítása óta számos otthon, iroda, üzlethelyiség, egészség és wellness központ, továbbá szálloda és vendéglátó egység megálmodásában és megvalósításában vettem részt. Mindenki olyan otthonra vágyik, mint a magazinok címlapján, azonban azt kevesen tudják, hogy ez nem elérhetetlen és megfizethetetlen dolog. Egy belsőépítész tervezési díja a lakás költésgvetésének körülbelül az 5%-a.
Ezért cserébe segítünk Önnek megtalálni az ideális elrendezést, az Ön életéhez és elképzelésihez igazodó designt és a kivitelezés buktatóin is átsegítjük. Egy két rossz döntés ennek a díjnak a többszörösébe is kerülhet, nem is beszélve a hibák utáni javítgatásról és kapkodásról.
Egy jól megtervezett stílusos térben sokkal jobb élni, dolgozni és egy beruházás esetén a megtérülés is garantált. Egy lakberendező felkérése pedig csak egy egyszeri megbízás, viszont az eredmény hosszú távra szól. A tervezési folyamat egy személyes találkozással indul, ahol feltérképezzük, hogy milyen stílust szeretne és mik a főbb szempontok az Ön vagy családja életében.
Ezek után egy koncepció tervet prezentálunk, ahol már látni fogja az elrendezést és a hangulatot. 3D-s látványterveket készítünk minden egyes térről. Az anyag, bútor, burkolat tablók bemutatását számos valós felületmintával egészítjük ki. Ezt több alkalommal pontosítjuk és mire minden a helyére kerül, mi már nekikezdünk a kiviteli terveknek, hogy az álomból valóság is legyen, természetesen a megadott költségvetéshez igazítva. A kivitelezőkkel felvesszük a kapcsolatot, ajánlatot kérünk és minden munkafázist ellenőrzünk, hogy minden a terveknek megfelelően készüljön. Nem egyszerű egy építkezés vagy egy átalakítás. Egy profi segítség nélkülözhetetlen.

KOMPLETT BELSŐÉPÍTÉSZET

A koncepció tervtől a kulcsrakész átadásig.

Bővebben